"Укрзалізниця" сказала, скільки витратить на облаштування вокзалів для людей з інвалідністю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" сказала, скільки витратить на облаштування вокзалів для людей з інвалідністю

Фондовий ринок
175
Цього року “Укрзалізниця” витратить на облаштування вокзалів та станцій для людей з особливими потребами 3,16 млн грн, що майже утричі більше, ніж минулого року, передає УНН з посиланням на повідомлення компанії.
“У 2018 році „Укрзалізниця“ витратить на облаштування вокзалів та станцій для людей з особливими потребами 3,16 млн грн — у 2,7 разу більше, ніж торік”, — йдеться у повідомленні.
“Укрзалізниця” планує облаштувати 46 пандусів до пасажирських платформ, входів до вокзалів та адміністрацій, 16 туалетних кімнат, комфортну кімнату відпочинку. Крім того, буде встановлено 14 кнопок виклику чергових працівників для осіб з інвалідністю, розміщено 12 піктограм, 10 інформаційних покажчиків та обладнано 4 звукові покажчики й засоби орієнтування для осіб з вадами зору.
Компанія до кінця року хоче облаштувати пандуси і сходи дворівневими поручнями, обладнати сходи протислизькими смугами, понизити бордюри, переобладнати перехідні настили, замінити дверні блоки, пристосувати та оновити маркування місць паркування, поновити жовті попереджувальні лінії на краях платформ та контрастне маркування на сходах для осіб з вадами зору на вокзалах, станціях та в адміністративних будівлях “Укрзалізниці”.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас