Альфа-Банк Україна і Укрсоцбанк уповноважили виплачувати зарплати бюджетним установам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна і Укрсоцбанк уповноважили виплачувати зарплати бюджетним установам

Фондовий ринок
536
За результатами конкурсного відбору, проведеного Міністерством фінансів України, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк були обрані до списку фінустанов, які можуть здійснювати виплати пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ. Відповідне рішення було оприлюднено на засіданні конкурсної комісії Міністерства фінансів України 03 травня 2018 року.
Перелік з 34 банків було визначено після ретельного аналізу конкурсної документації. Серед іншого, комісії був наданий вичерпний аудиторський висновок щодо фінансового стану банків, інформація про відсутність фінансової заборгованості перед Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, перелік платіжних систем, платіжні картки яких емітує банк-претендент, тощо.
Статус уповноваженого банку засвідчує високий рівень довіри до фінустанов з боку держорганів та є одним з критеріїв їхньої надійності.
Нагадаємо, що за результатами міжнародного рейтингу найнадійніших банків, який щорічно проводиться впливовим нью-йоркським журналом Global Finance, в 2017 році Альфа-Банк Україна було визнано найнадійнішим банком України.
***
Альфа-Банк Україна і Укрсоцбанк – універсальні банки з приватним міжнародним капіталом і перевіреною часом надійністю. Уже 25 років ми надаємо повний спектр сучасних банківських послуг фізичним і юридичним особам і підтримуємо наших клієнтів в будь-яких життєвих ситуаціях. За класифікацією НБУ, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк входять у групу банків іноземних банківських груп.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас