Віце-президент Goldman Sachs попрощався з Уолл-стріт і пішов у криптовалюту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віце-президент Goldman Sachs попрощався з Уолл-стріт і пішов у криптовалюту

Фондовий ринок
1140
Віце-президент інвестиційного банку Goldman Sachs Кріс Матта покинув свій високий пост і пішов у сферу криптовалют. Про це повідомляє Profitgid.
Повідомляється, що після спостереження за криптовалютою в 2017 році банкір разом зі своїми двома колишніми колегами вирішив створити власний інвестиційний фонд, зосереджений на цифрових активах.
“Так, йдучи з Goldman, ви залишаєте за спиною значний куш. Але я вирішив, що це допустимий ризик”, – заявив Матта, додавши, що в Goldman Sachs він також отримував значні щорічні бонуси.
Незважаючи на високі ризики в сфері криптовалют, Матта і співзасновники Алі Хассан з Майклом Кейзлі витратили свої відпустки, щоб створити Crescent Crypto Asset Management.
“У крипто-світі кожен місяць дорівнює року в просторі цінних паперів. За цей час змінюється дуже багато, відбувається безліч подій. На ринок збираються увійти нові гравці. Якби ми почали займатися цим в лютому, було б ще тяжче”, – зазначає банкір.
Колишній віце-президент Goldman Sachs не шкодує про своє рішення і вважає, що “наступні кілька місяців життя будуть найбільш захоплюючими”.
Раніше екс-глава Goldman Sachs заявив, що найпопулярніша на сьогоднішній день криптовалюта Bitcoin не має майбутнього.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас