Український стартап зібрав $100 тис. на дерев'яну карту світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український стартап зібрав $100 тис. на дерев'яну карту світу

1083
Український проект модульної настінної карти світу від компанії Enjoy The Wood успішно завершив збір коштів на Kickstarter.
Замість поставленої мети в $15 000, вдалося зібрати на дерев’яну карту понад $100 тис. від 655 бекерів.
Карта поставляється в двох типах (зі штатами США, Канади, Австралії та столицями або без цих позначок), шести кольорах і трьох розмірах. Товщина кожної плитки – 6 мм. Також додаються іконки кораблів, літаків, компас. Відповідно до опису на сторінці Enjoy The Wood, на встановлення подібної конструкції йде не більше 40-60 хвилин.
Можна докупити набори спеціальних кнопок у формі літачків – вони встановлюються в спеціальні отвори і дозволяють відзначати вже відвідані країни або приколювати фотографії. Стандартні ціни на карту складуть від $109 до $299 в залежності від розміру і комплектації. Спеціальні тарифи діяли для тих, хто одним з перших замовив продукт або купив кілька наборів.
Enjoy The Wood була заснована в 2014 році, через кілька місяців після виникнення ідеї про випуск дерев’яних аксесуарів. Засновниками виступила сімейна пара – Ігор і Марина Фостенко, а також їхні батьки. На початку березня 2018 року бренд отримав патент на карту, а 27 березня розпочав просування на Kickstarter. За першу добу вдалося зібрати 68% від необхідної мінімальної суми в $15 000.
Як заявлено на сторінці Enjoy The Wood, доставка дерев’яних карт покупцям почнеться з серпня цього року.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас