Різко прискорилися: київська влада розповіла, коли відкриють Набережне шосе — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Різко прискорилися: київська влада розповіла, коли відкриють Набережне шосе

Казна та Політика
1039
Ремонт дороги на Набережному шосе йде повним ходом. І хоча змучені пробками київські автолюбителі вже зневірилися дочекатися завершення робіт, столична влада обіцяє, що проїзд по магістралі відкриють раніше від наміченого терміну.
Традиційно, здачу подібних інфраструктурних проектів чиновники намагаються приурочити до якогось свята. Однак в 2018-му ремонтники хочуть завершити всі роботи за тиждень до Дня Києва.
За словами генерального директора комунальної корпорації «Київавтодор» Олександра Густелева, вже до кінця наступного тижня машинам відкриють проїзд в обидві сторони по Набережному шосе.
Журналісти проінспектували перебіг ремонтних робіт на важливій для міста транспортній артерії і переконалися, що обіцянки чиновників цілком здійсненні. Основні роботи на об’єкті вже завершені. Змонтовано каналізаційні люки і покладений чорновий шар асфальту. Будівельникам залишається зовсім небагато: покласти фінальний шар покриття і нанести розмітку.
Поки ж проїзд по шосе в районі ст. м. Поштова площа обмежений. А транспортні потоки, що рухаються в обидві сторони, змушені тулитися на одній половині дороги.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас