Україна зробить все, щоб не дати використовувати "Північний потік-2" як елемент гібридної війни – Порошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна зробить все, щоб не дати використовувати "Північний потік-2" як елемент гібридної війни – Порошенко

Енергетика
718
Україна зробить все, щоб не дати Росії використовувати “Північний потік-2” як елемент гібридної війни як проти Києва, так і проти Європи, запевнив Президент України Петро Порошенко.
“Ми будемо робити все для того, щоб донести об’єктивну картину і не дати Росії використовувати “Північний потік” як елемент гібридної війни проти не тільки України, але й проти всієї Європи. Я заявляю про те, що ми будемо робити все, що від нас залежить”, – сказав П. Порошенко журналістам після зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Еммануелем Макроном в Аахені (Німеччина) у четвер.
Він зазначив, що постійно піднімає тему будівництва “Північного потоку-2” під час переговорів з представниками Німеччини, Франції, Європейської Комісії
На думку Президента України, будівництво “Північного потоку-2” становить “надзвичайно велику небезпеку не тільки для України і не тільки фінансово”.
“Ця небезпека – геостратегічна, ця небезпека в тому числі і оборонна… і неможливо безвідповідально ставитися “до цієї надзвичайно важливої функції”, – зазначив П. Порошенко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас