ПАТ "Юнекс Банк" знову увійшов у перелік вповноважених банків, які отримали акредитацію на право виплат бюджетних коштів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПАТ "Юнекс Банк" знову увійшов у перелік вповноважених банків, які отримали акредитацію на право виплат бюджетних коштів

Особисті фінанси
39
3 травня 2018 року в Міністерстві фінансів України відбулося засідання конкурсної комісії з визначення уповноважених банків, через які має здійснюватися виплата пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ. У результаті розгляду конкурсної документації претендентів, переможцями стали 34 банки, серед яких і ПАТ «Юнекс Банк».
«Нам дуже приємно, що «Юнекс Банк» виграв це право і в 2018 році. Це свідчить про те, що банк відповідає високим вимогам держави, а наш професійний рівень надання фінансових послуг не нижчий за великі системні банки» – зазначила Голова Правління Ганна Довгальська.
Тож ми раді повідомити, що «Юнекс Банк» продовжує оформлювати пенсійні картки для отримання пенсій та соціальних виплат і бути корисним українським пенсіонерам та молодим мамам. Запрошуємо усіх бажаючих до відділень «Юнекс Банк» – наші співробітники проконсультують вас щодо переваг платіжної картки для соціальних виплат (Пенсійної картки), допоможуть заповнити заяву для перерахування пенсії або соціальної виплати через «Юнекс Банк» та потурбуються про передачу необхідної інформації у Пенсійний фонд.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас