Куди варто впроваджувати цифрову технологію в Україні - Гінзбург (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Куди варто впроваджувати цифрову технологію в Україні - Гінзбург (відео)

Фінтех і Картки
577
Блокчейн вже сьогодні є драйвером всіх процесів в економіці, в промисловості. Це головний драйвер фінансового сектору. Про це повідомив в ефірі передачі “Фінансовий тиждень” бізнесмен, меценат, девелопер, експерт з блокчейна і криптовалют Марк Гінзбург.
“Блокчейн в першу чергу потрібно впровадити в структури, відповідальні за гарантування прав власності, якої сьогодні у нас немає. Захист прав власності повинен цікавити нас більше, ніж середньоєвропейського жителя. Навіть у Швейцарії, Австрії не більше ніж 37% мають власне житло, а решта орендують. У нас же через ті історичні катаклізми, які відбулися, коли розвалився Радянський союз, відбулася масова приватизація. У цьому плані можна було б швидко й ефективно навести порядок у цій галузі,” – зазначив експерт.
На запитання, якою він бачить економіку України через 20 років, він відповів: “Все залежить від того, як уряд і всі ми відреагуємо на унікальний шанс залишити табір країн третього світу, зробити гігантський ривок в світовий авангард. Драйвером всіх аспектів сьогоднішнього світу є блокчейн. Провідні країни світу демонструють повну бездіяльність. Вони сьогодні пригальмували. Якщо ми сьогодні зробимо ривок, ми можемо їх наздогнати, але для цього потрібно побороти корупцію”.
За матеріалами:
Фінансовий тиждень
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас