Український стартап для аудиту кібербезпеки визнали перспективним в Ірландії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український стартап для аудиту кібербезпеки визнали перспективним в Ірландії

Фондовий ринок
302
Компанія GuardYoo, що створює інноваційні продукти в галузі кібербезпеки, створена українськими підприємцями Романом Сологубом і Олегом Дерев’янком, увійшла в число найбільш перспективних технологічних стартапів Ірландії.
У грудні 2017 року компанія була відібрана в перший набір першого спеціалізованого International Security Accelerator в м. Корк (Ірландія), основним інвестором якого виступає один з найбільших в Ірландії венчурних фондів Kernel Capital і Bank of Ireland, – повідомляє Дело.
GuardYoo посіла друге місце у номінації most investable company акселератора, а також отримала престижний приз most investable team від Sophia Business Angels Network і 15-16 травня візьме участь у Entrepreneur Experience — престижному заході, який зводить 24 найбільш перспективних нових підприємців з 24 видатними підприємцями Ірландії для 24-годинної спільної роботи над ідеями та проектами.
GuardYoo допомагає вирішити проблеми, пов’язані з кібербезпекою: чи порушено захисний периметр, які активи в мережі були скомпрометовані, які облікові дані були розкриті і які дані були виставлені і можуть бути вкрадені, чи в небезпеці компанія, чи є компанія сумісною з правилами кібербезпеки, яка погана практика в галузі ІТ і кібербезпеки є в компанії, що робить компанію вразливою.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас