Україна і США обговорили розширення взаємного доступу на ринки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і США обговорили розширення взаємного доступу на ринки

Казна та Політика
208
Ветеринарні служби України і США домовилися продовжити тісне співробітництво та активізувати двосторонню комунікацію для ефективного вирішення тих питань, які представляють взаємний інтерес.
Про це повідомляє прес-служба Держспоживслужби.
“Цього тижня в Україні перебувала делегація ветеринарної служби Міністерства сільського господарства Сполучених Штатів Америки. Метою даного візиту було обговорення низки питань, що представляють взаємний інтерес, Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів і компетентного органу США. В рамках візиту представники делегації ветеринарної служби Міністерства сільського господарства США провели низку зустрічей з головою Держспоживслужби Володимиром Лапою, фахівцями Департаменту безпеки харчових продуктів і ветеринарної медицини та Управління міжнародного співробітництва”, – йдеться в повідомленні.
Під час зустрічей американська сторона ініціювала обговорення технічних коректив до низки ветеринарних сертифікатів на імпорт в Україну окремих видів товарів, зокрема, кормів для домашніх тварин, кормових добавок, м’яса птиці, технічного желатину (не для харчового застосування), а також молока і молочних продуктів. З цих питань між фахівцями відбулися плідні технічні дискусії, за результатами яких найближчим часом будуть прийняті відповідні рішення.
Представники Держспоживслужби в свою чергу порушили питання щодо стану розгляду української заявки на експорт вітчизняного м’яса птиці, акредитація якої триває останні два роки.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас