Кличко: насамперед треба відремонтувати ключові магістралі, від яких залежить рух у місті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко: насамперед треба відремонтувати ключові магістралі, від яких залежить рух у місті

Казна та Політика
853
Столична влада поставила перед собою завдання відремонтувати ключові магістралі, від яких залежить інтенсивність і комфортність руху в місті. Та поступово перейти на ремонт маленьких вулиць. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу “Newsone”.
За його словами, найближчим часом розпочнеться реконструкція Шулявського шляхопроводу, який будуть вводити в експлуатацію поетапно, протягом двох років. “Було три проекти капітального оновлення Шулявського шляхопроводу. Містобудівна рада, на думку фахівців, обрала оптимальний варіант. На реалізацію проекту нам потрібно приблизно 1,5 мільярда гривень. Роботи будуть виконані протягом двох років. Можу сказати – це буде сучасна транспортна розв’язка, – заявив Віталій Кличко. – Ми не можемо повністю перекрити там рух. Зупинити проспект Перемоги. Це центральна артерія столиці.
Тому роботи будуть виконуватися в кілька етапів”, – підкреслив мер. За його словами, проектом передбачена повна заміна опор шляхопроводу. Також будуть облаштовані зручні заїзди на нього. Віталій Кличко зазначив, що про стан виконання робіт будуть попереджати водіїв за допомогою спеціальних табло, щоб уникнути пробок. Такі самі табло зараз встановлюють на всіх об’єктах, де здійснюється ремонт доріг. Також з переліком вулиць і транспортних розв’язок, які через ремонт будуть перекриті, можна ознайомитися на сайті Київської міської адміністрації.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас