Прикордонники впускатимуть уболівальників на матчі Ліги чемпіонів в Україну за списками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прикордонники впускатимуть уболівальників на матчі Ліги чемпіонів в Україну за списками

Казна та Політика
394
Вболівальників, які приїдуть в Україну на матчі Ліги чемпіонів УЄФА, прикордонники будуть пропускати за попередніми списками. Про це повідомив голова Держприкордонслужби України Петро Цигикал, поінформували в прес-службі МВС України.
“Зараз у нас буде проводитися чемпіонат з футболу. Ми плануємо збільшення кількості працівників на пунктах пропуску. І для зручності вболівальників прикордонна служба буде працювати за попередніми списками. Тобто, ми отримаємо списки від авіаційних компаній і опрацюємо. Ми дізнаємося, хто до нас приїде, і фанати будуть проходити за прискореним режимом”, — зазначив він.
“Крім порушників державного кордону, які у нас є в наших базах даних, крім тих, хто незаконно відвідував Крим, крім тих, хто порушує закони України або приїжджає з провокаційною метою”, — підкреслив голова МВС.
Коментуючи відмову у в’їзді росіянам, які не зняли георгіївську стрічку в аеропорту “Бориспіль”, Аваков заявив, що Україна завжди радо зустрічає гостей, але вони повинні поважати закони нашої країни.
“Немає поваги до наших законів і до наших правил — подорожуйте іншими країнами. Це стосується всіх громадян, не тільки Росії. У нас суверенна держава, яка має своє законодавство. Ми всім раді, крім порушників державного кордону”, — зазначив міністр.
Варто зазначити, що 24 травня відбудеться фінальний матч жіночої Ліги чемпіонів між німецьким “Вольфсбургом” і французьким “Ліоном” на стадіоні “Динамо” ім. Лобановського в Києві.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас