ПАТ "Юнекс Банк" серед 50-ти провідних банків України-2018 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПАТ "Юнекс Банк" серед 50-ти провідних банків України-2018

Особисті фінанси
48
Шановні клієнти та партнери! Раді повідомити, що за результатами рейтингу «50 провідних банків України-2018», засновником якого є «Фінансовий клуб», ПАТ «ЮНЕКС БАНК» увійшов у ТОП-50 кращих банків України та посів 33-є місце рейтингу. При цьому, у порівнянні з минулим роком, «Юнекс Банк» покращив свої результати, піднявшись відразу на 13 позицій рейтингу.
«Цьогорічні результати проекту «50 провідних банків України-2018» свідчать про те, що «Юнекс Банк» стає все більш вагомим гравцем банківського ринку, і ми впевнені, що це лише початок успішного зростання та розвитку. Банк активно запускає нові продукти та сервіси, відкриває нові точки продажів та канали взаємодії з клієнтами, кредитує населення та бізнес, сприяючи розвитку економіки країни. Ми віримо, що завдяки спільним зусиллям ми можемо покращувати рейтинги банку та підвищувати рівень довіри клієнтів» – зазначила Голова Правління ПАТ «Юнекс Банк» Ганна Довгальська.
Уже сьомий рік поспіль аналітична група проекту «50 провідних банків України» аналізує ситуацію, що розгортається на банківському ринку України. Основою для аналізу традиційно є квартальна та річна звітність, а також внутрішня інформація банків, яка була надана у вигляді анкетування банківськими установами організаторам проекту.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас