Через реконструкцію Шулявського шляхопроводу у Києві буде змінено рух транспорту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через реконструкцію Шулявського шляхопроводу у Києві буде змінено рух транспорту

Казна та Політика
699
Через реконструкцію Шулявського шляхопроводу у Києві буде змінено рух транспорту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації у Facebook.
Як зазначається, наразі опрацьовується схема руху транспорту на час проведення робіт. Зокрема, планується встановлення трьох світлофорів, перенесення контактної мережі для безперебійного руху тролейбусів. У відомстві зазначають, що будівництво Шулявського шляхопроводу триватиме орієнтовно 17 місяців.
Так, на період реконструкції Шулявського шляхопроводу передбачено, зокрема, такі зміни: рух по вул. Олександра Довженка – вул. Вадима Гетьмана (в бік Караваєвих Дач) відбуватиметься по вулицях: Антона Цедика (вул. Ежена Потьє), Петра Нестерова з виїздом на проспект Перемоги (на цій ділянці проспекту Перемоги буде встановлено тимчасовий світлофор), Гарматній, Виборзькій та поверненням на вул. Вадима Гетьмана. По вул. Вадима Гетьмана – вул. Олександра Довженка (бік вул. О.Теліги) буде збережено існуючий виїзд на проспект Перемоги з можливістю прямого перетину проспекту з виїздом на вул. Олександра Довженка (на цій ділянці також буде встановлений тимчасовий світлофор). односторонніми будуть вулиці Антона Цедика (Ежена Потьє) до вул. Петра Нестерова та на вул. Петра Нестерова в напрямку проспекту Перемоги (буде встановлений тимчасовий світлофор).
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас