Ціни в готелях Києва на час фіналу ЛЧ-2018 підвищаться в 5-10 разів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни в готелях Києва на час фіналу ЛЧ-2018 підвищаться в 5-10 разів

Особисті фінанси
1785
Завантаження найбільш затребуваних готелів Києва на період проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА досягає 100%, а ціни перевищують звичайні тарифи в 5-10 разів.
“На період проведення фіналу Ліги чемпіонів UEFA, який відбудеться 26 травня в Києві, заброньовані вже практично всі готелі (більше 90%). У більшості з них існує мінімальний період бронювання на час проведення матчу, найчастіше від 3 до 5 днів. Вартість номерів залежить від місця розташування готелю. Ціни на номери в центральних готелях в 5-10 разів вищі від стандартного тарифу”, – повідомила директор департаменту оцінки й консалтингу Colliers International (Україна) Наталія Чистякова.
За її даними, найбільшою популярністю користуються об’єкти категорії 3, 4 і 5 зірок в центральній частині міста, тариф на номери зменшується в міру віддалення від НСК “Олімпійський”.
Зокрема, як повідомили в готелі Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska, розташованому поруч з НСК “Олімпійський”, всі номери в об’єкті вже викуплені.
Водночас у готелі пропонують гостям опцію включення в лист очікування, і після 4 травня отримати відповідь про те, чи з’явилися вільні номери.
“З огляду на помилки минулих років при проведенні заходів такого рівня, готельєри, найчастіше, бронюють номери за передоплатою в розмірі не менше 70%”, – зазначила Н.Чистякова.
За словами заступника керівника департаменту стратегічного консалтингу UTG Костянтина Олійника, великим попитом серед іноземних туристів користуються готелі міжнародних брендів.
“На період футбольної першості можна очікувати завантаження більшості київських готелів не менше 75-80%, а в найбільш затребуваних і популярних – 100%. Іноземні туристи, особливо при першому відвідуванні країни, вибирають зрозумілі їм міжнародні бренди”, – зазначив він.
Учасники ринку стверджують, що спортивна подія не дуже вплинула на завантаження готелів.
“Фінал Ліги Чемпіонів-2018 не особливо зіграє роль в зростанні готельних показників Ramada Encore Kiev, таких як вартість номера, ADR (середня прибутковість на номер – ІФ) і заповнюваність – фінал проводиться всього кілька днів. У цей тиждень ми побачимо тимчасове зростання заповнюваності готелів, і ADR підніметься вдвічі і більше”, – прокоментували агентству “Інтерфакс-Україна” в готелі Ramada Encore Kiev.
У готелі також зазначили, що глобальних змін в процедурі прийому гостей на дані дати не передбачено. Мінімальне заселення в Ramada Encore Kiev можливе на дві ночі, середня ціна одномісного заселення на одну ніч змінилася незначно і склала EUR170.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас