В окупованому Криму влаштують розпродаж санаторіїв та готелів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В окупованому Криму влаштують розпродаж санаторіїв та готелів

Нерухомість
400
Підконтрольний російським окупантам «парламент» Криму узгодив продаж низки об’єктів у Феодосії, Ялті та Сімферополі на 113 млн рублів (близько 50 млн грн).
Як повідомляє «Криминформ», мова йде, зокрема, про майно феодосійського готелю «Моряк», що оцінюється у 50,2 млн рублів, ялтинського санаторію «Сосняк» (37,2 млн руб) та кореїзького санаторію «Волга» (26,1 млн руб).
Крім того, на продаж виставлено низку об’єктів у Чорноморському районі (6,7 млн руб) та у Сімферополі (5,2 млн рублів). Майно буде реалізовано через аукціон. У пояснювальній записці до відповідних проектів постанов вказано, що продаж об’єктів необхідний для «виконання планових показників неподаткових надходжень до бюджету республіки на 2018 рік».
Нагадаємо, у 2016 році головний військовий прокурор Анатолій Матіос назвав попередню суму збитків, завдану Україні через анексію Криму РФ. “Попередній доведений висновоками фахівців, а також експертизами розмір збитків, завданих Українській державі в результаті анексії РФ півострова Крим, становить понад 1 трлн. гривень, виключно за вартістю нерухомості та інфраструктури державних підприємств, без урахування територіальних втрат, а також приватної власності на території півострова”, – заявив він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас