Ситник про досягнення НАБУ за три роки: "Вдалося похитнути касту недоторканних" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ситник про досягнення НАБУ за три роки: "Вдалося похитнути касту недоторканних"

Казна та Політика
1064
Глава Національного антикорупційного бюро Артем Ситник розповів про головні здобутки його відомства за три роки.
“Найголовніше, що нам вдалося досягти за три роки, по-перше, ми створили молоду професійну команду, яка є унікальною не тільки для правоохоронної системи України, а взагалі для України в цілому. Тому що ця команда будувалася абсолютно на нових принципах”.
Ситник зазначив, що штат НАБУ складається з 700 співробітників, проте вільними залишаються близько 50 вакансій, пише “Сегодня”.
“За три роки роботи співробітники НАБУ не зрадили місіям і цінностям, які з самого початку декларували. Детективи успішно проходять випробування як психологічного тиску, так і матеріального, випробування великими грошима”.
Також головний антикорупціонер країни назвав одним з головних досягнень НАБУ те, що вдалося “похитнути касту недоторканних, яка формувалася дуже тривалі роки в Україні”.
“За три роки 200 детективів НАБУ зробили те, що не змогла зробити вся правоохоронна система України за попередні 20 років. Детективи почали розслідувати і притягати до відповідальності осіб, яких раніше ніхто і ніколи і не притягував”.
З його слів, станом на початок березня, в корупції звинувачуються майже 200 осіб, понад 160 є підозрюваними.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас