Uber приховає місця посадки і висадки пасажирів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber приховає місця посадки і висадки пасажирів

Фондовий ринок
857
Uber планує приховати місця посадки і висадки пасажирів в новій версії програми. Як розповіли в компанії, ця зміна дозволить підвищити конфіденційність даних і безпеку клієнтів. Про це повідомляє портал Gizmodo.
Зараз водії Uber можуть бачити місця посадки і висадки своїх клієнтів, причому ці дані зберігаються в історії поїздок, що дозволяє їм в будь-який момент відстежити пасажирів. Дані зберігаються, навіть якщо клієнт видалив додаток і свій профіль в Uber.
“Дані про місцезнаходження – це важлива інформація для клієнта, і ми робимо все можливе, щоб захистити її конфіденційність”, – пояснив нововведення представник компанії. “Новий дизайн надає достатню інформацію для водіїв, щоб визначити минулі поїздки у питаннях підтримки клієнтів або владнати розбіжності, котрі дають постійний доступ до адрес”.
Як стверджують ЗМІ, зокрема, видання про технології Gizmodo, це нововведення може бути пов’язано з негативним досвідом деяких клієнтів, коли водії використовували номери телефонів і адреси, надані через додаток, щоб переслідувати жінок.
Ця зміна також допоможе Uber відповідати новим Положенням про захист даних Європейського союзу, яке вимагає, щоб компанії дозволяли користувачам видаляти свої дані, а також надавали повний доступ до даних клієнта на його вимогу.
“Очевидно, що завдяки новій функції, орієнтованій на конфіденційність, ми хочемо переконатися, що компанія відповідає загальним правилам безпеки даних”, – зазначив представник Uber. “Втім, незалежно від того, чого вимагає нове Положення, ми маємо намір зробити це налаштуванням за замовчуванням в найближчі місяці”.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас