UKRSIBBANK став партнером Sup day forum 2018 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK став партнером Sup day forum 2018

Особисті фінанси
17
UKRSIBBANK BNP Paribas Group став партнером Sup day forum 2018 — найбільшого в Україні ділового форуму, організованого підприємцями для підприємців.
Прагнення до позитивних змін у бізнес-середовищі України та розвиток підприємництва об’єднало 26 спікерів та 450 учасників.
Під час форуму говорили про виклики підприємцям, як побудувати успішний бізнес в Україні та за кордоном, про бізнес майбутнього, ефективність бізнесу, етичність і відповідальність, як діджиталізація освіти революційно змінить школу та бізнес, як впроваджувати нові рішення в традиційні бізнес-процеси тощо.
Одним з основних учасників дискусії «Етичність і відповідальність: як це впливає на вартість бізнесу» став заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group Костянтин Лежнін, який розповів, як заробляти більше, застосовуючи правила міжнародного комплаєнсу.«Сьогодні це особливо актуальне питання, оскільки все більше українських підприємців займаються експортом, особливо у країни Європи, а також прагнуть співпрацювати з великими міжнародними компаніями, які вже працюють в Україні. Водночас, усі партнери та постачальники міжнародних компаній мають повністю дотримуватися правил комплаєнс», — наголосив Костянтин Лежнін.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас