Свято депозитних відсотків у Таскомбанку для вкладників — фізичних осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Свято депозитних відсотків у Таскомбанку для вкладників — фізичних осіб

Особисті фінанси
68
Даруємо додаткові бонуси до +2% до ставки по вкладу. Беріть участь в акції — отримуйте підвищений дохід до 17% річних за депозитом «Стабільний».
Таскомбанк проводить акцію для клієнтів — фізичних осіб. Усі, хто в період її проведення — з 23 квітня до 29 червня 2018 року — оформлять у банку вклад «Стабільний» на строк 3, 6 або 12 місяців, додатково отримають до +2% річних у гривні до діючої ставки за вкладом.
Оформлюйте депозит «Стабільний» у будь-якому відділенні Таскомбанку в період дії акції, обирайте на місці скретч-карту, стирайте захисне поле і відразу ж дізнавайтеся розмір свого додаткового бонусу. Скористатися пропозицією можуть як діючі, так і нові клієнти.
«Наші клієнти — це наш головний актив, тому ми уважно ставимось до їх побажань та реалізуємо практиці їх очікування. Рівень довіри вкладників до банку як до фінансової установи зростає, адже ми завжди виконуємо взяті на себе зобов’язання — торік ми виплатили вкладникам Таскомбанку більше 360 млн гривень відсотків за депозитами. Ми вдячні за довіру й раді подарувати кожному можливість отримати додаткові відсотки при розміщенні депозиту», — коментує акцію Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу АТ «Таскомбанк».
Більш детальну інформацію щодо акції дізнавайтеся за телефоном Контакт-центру: 0 800 503 580, а також на сайті банку. Знайти найближче відділення Таскомбанку можна тут.
Акція проводиться по всій території України, крім тимчасово окупованих територій і територій, на яких проводиться антитерористична операція.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас