Руслан Співак виступив експертом на Alternative Energy Day у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Руслан Співак виступив експертом на Alternative Energy Day у Києві

Особисті фінанси
21
Київ. 19 квітня. — Руслан Співак, директор департаменту корпоративного бізнесу продуктів, партнерства та послуг Райффайзен Банку Аваль, виступив на Alternative Energy Day, який відбувся 18 квітня у Києві.
Захід передбачав інтерактивний формат і дав можливість учасникам презентувати вже реалізовані кейси і поділитися своїм досвідом в реалізації енергоефективних проектів. У той же час експерти з різних галузей надавали коментарі по кожному кейсу та практичні рекомендації.
«Протягом трьох років нам приємно спостерігати зростаючу тенденцію активного впровадження енергоефективних проектів, особливо — за успіхами вже реалізованих, які є, у тому числі, і у наших клієнтів. Як банк, ми намагаємося задовольняти попит на фінансування енергоефективних рішень і в цьому році будемо ще більше розвивати даний напрямок», — зазначив Руслан Співак.
Програму банку спрямовано на підвищення ефективності використання енергії, зменшення витрат для бізнесу. Її розроблено для компаній, що працюють у різних галузях: агровиробництво та переробка, харчова промисловість, виробництво товарів повсякденного вжитку, роздрібна і оптова торгівля продуктами харчування та лікарськими засобами, виробництво фармацевтичних препаратів тощо.
Більше інформації про програму та її переваги можна дізнатися у фахівців Райффайзен Банку Аваль по телефону: 0 44 498 79 56.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас