Країни та міста - лідери з інноваційних технологій (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Країни та міста - лідери з інноваційних технологій (інфографіка)

Світ
1141
США названо лідером у сфері глобальних інноваційних технологій.
Про це свідчать данні опитування, що проводилося KPMG серед глобальних лідерів щодо технічних інновацій у 2018 році (KPMG’s 2018 Global Technology Innovation Report).
Лідером США вважають 34% опитаних респондентів.
Друге місце посів Китай, який, на думку 26% респондентів, є лідером регіону в сфері інновацій та революційних зрушень.
Третє – Індія (13%), а Великобританія та Японія опинилися на четвертому та п’ятому місцях відповідно.
 
Таким чином, США другий рік поспіль були названі найбільш перспективним ринком для інноваційних та технологічних проривів, які мають глобальний вплив.
 
Провідними інноваційними центрами технологій протягом наступних чотирьох років стануть Шанхай (Китай), Токіо (Японія), Лондон (Великобританія), Нью-Йорк (США), Пекін (Китай), Сінгапур, Сеул (П. Корея), Тель-Авів (Ізраїль), Бангалор (Індія), Берлін (Німеччина). На відміну від минулого року, коли міста в США та Китаї домінували в Топ-10, цього року десятка найкращих включає міста з Азії, Європи та Ізраїлю.
Країни та міста - лідери з інноваційних технологій (інфографіка)
На думку бізнес-лідерів, які взяли участь в опитуванні KPMG, зростання доходів є найкращим показником для оцінки успіху технологічних інновацій в їх організаціях. Раніше таким показником називали кількість патентів. Частка ринку та рентабельність інвестицій стали другим та третім показником.
 
У той же час вони відзначили, що наймання працівників зростатиме завдяки економічному зростанню та довірі.
Понад 90% респондентів міжнародного опитування заявили, що найближчим часом вони найматимуть до 100% працівників, що являє собою різке зростання  - з 68% рік тому.
Покращення економічного клімату відмічалося в ході аналізу результатів опитування стартапів в усьому світі, що знайшло відображення в їх оптимістичних планах щодо найму нових працівників. Третина з них зазначила, що не буде наймати новий персонал упродовж наступних 12 місяців.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас