Національний банк України продовжив перебування АТ "Таскомбанк" у переліку кваліфікованих осіб в якості приймаючого банку на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Національний банк України продовжив перебування АТ "Таскомбанк" у переліку кваліфікованих осіб в якості приймаючого банку на рік

Особисті фінанси
31
Рішенням від 5 квітня 2018 року Національний банк України продовжив перебування АТ «Таскомбанк» у переліку попередньо кваліфікованих осіб у якості приймаючого банку до 27 лютого 2019 року.
«Подіне рішення регулятора є свідоцтвом фінансової стійкості та надійності нашого банку. Ми змогли підтвердити, що є успішною фінансовою установою та відповідаємо високим вимогам, які Національний банк висуває до кваліфікованих інвесторів», — підкреслив т. в. о. Голови Правління АТ «Таскомбанк» Володимир Дубєй.
На сьогодні Таскомбанк продовжує активно співпрацювати з Фондом гарантування вкладів та є агентом з виплати вкладникам неплатоспроможних банків. Нині банк успішно здійснює виплати клієнтам більше 20 банків. Так, за період співпраці з Фондом гарантування вкладів Таскомбанк виплатив вкладникам неплатоспроможних банків більше 1 млрд грн.
Нагадуємо, що Таскомбанк став першим банком, який Національний банк України вніс до переліку попередньо кваліфікованих осіб у якості інвестора й приймаючого банку для участі в конкурсах з виводу з ринку неплатоспроможних банків та створенню перехідних банків на базі неплатоспроможних.
Відповідно до діючого законодавства при визнанні банку неплатоспроможним Фонд гарантування вкладів фізичних осіб оголошує конкурс серед найнадійніших інвесторів, які пройшли попередню кваліфікацію й підтвердили свою відповідність вимогам, встановленим Національним банком України.
АТ «Таскомбанк» — універсальний комерційний банк, який надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і фізичним особам. Банк входить в Групу «ТАС» — одну з найбільших інвестиційно-фінансових груп країни. Поступово реалізуючи стратегію активного зростання, Таскомбанк демонструє кращі по банківській системі темпи розвитку за всіма ключовими показниками. Входить до ТОП-20 банків за розмірами активів та постійно укріплює свої ринкові позиції. Активно розвиває роздрібний бізнес нового клієнтоорієнтованого формату. Постійно інвестує в технологічні інновації, розвиває дистанційні канали. Є одним з лідерів у роботі з корпоративними клієнтами. Успішно розвиває нові для себе напрямки: електронну комерцію, малий та середній бізнес, мікробізнес. Зі зростанням рівня довіри до Таскомбанк зі сторони клієнтів, постійно укріплює свої ТОП-ові позиції в провідних національних рейтингах надійності й стабільності.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас