У Швейцарії з'явився екзоскелет для управління дроном (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Швейцарії з'явився екзоскелет для управління дроном (відео)

Технології&Авто
367
Інженери Федеральної політехнічної школи Лозанни, Швейцарія, розробили екзоскелет FlyJacket, за допомогою якого можна керувати дроном.
Про це пише The Verge.
Для початку роботи з системою користувачу необхідно надіти на себе VR-шолом і м’який екзоскелет, за допомогою якого рухи людини синхронізовано з переміщенням дрона. Користувачеві потрібно підняти руки горизонтально і повертати їх або нахиляти — дрон буде рухатися в той бік, куди спрямована людина. Користувач буде бачити пересування пристрою у шоломі віртуальної реальності.
Поки що фахівці продовжують тестувати FlyJacket і додавати до нього нові функції, наприклад, збільшення швидкості або гальмування за допомогою екзоскелету. Коли пристрій вийде на ринок — невідомо, як і його приблизна вартість. При цьому інженери намагаються максимально знизити на нього ціну, використовуючи дешеві матеріали.
Зазначимо, нещодавно Samsung отримала патент на створення безпілотного апарата з вбудованим дисплеєм, простіше кажучи — літаючого дисплея з технологією записування та розпізнавання облич. Він здатний розпізнати і відстежувати обличчя і положення зіниць людини, а також жести і розташування рук. Дрон являє собою невеликий дисплей з чотирма пропелерами на кожному розі.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас