"Київтеплоенерго" отримає не лише персонал "Київенерго", а й борги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київтеплоенерго" отримає не лише персонал "Київенерго", а й борги

Фондовий ринок
448
Комунальне підприємство “Київтеплоенерго” підтвердило плани щодо прийому на роботу всіх співробітників ПАТ “Київенерго”. Дебіторська та кредиторська заборгованість останньої також перейде “Київтеплоенерго”, повідомив журналістам глава “Київенерго” Олександр Фоменко.
За його словами, на сьогоднішній день КП офіційно підтвердило свій намір взяти на роботу весь персонал “Київенерго” включно з тими, хто перебуває в декреті або на лікарняному. Більше того, слідом за передачею теплогенеруючого обладнання від “Київенерго” до “Київтеплоенерго” перейде кредиторська і дебіторська заборгованості компанії.
Викуп містом акцій «Київенерго» може стати більш доцільним варіантом, – сказав глава компанії Фоменко.
За даними “Київенерго”, компанія почала минулий опалювальний сезон з дебіторською заборгованістю близько 2,6 млрд грн, а закінчила його з 5,6 млрд грн. Борг населення перед компанією становить близько 4 млрд грн, при цьому держава заборгувала по пільгах та субсидіях 903 млн грн, юридичні особи – 726 млн грн. Кредиторська заборгованість “Київенерго” за газ і його транспортування становить близько 4,7 млрд грн.
Серед іншого “Київтеплоенерго” виступило з пропозицією викупити власні активи “Київенерго”, вартість яких становить близько 300 млн грн. Відповідь від компанії поки не надійшла.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас