Український стартап розробив інноваційні колеса для офісних стільців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український стартап розробив інноваційні колеса для офісних стільців

Фондовий ринок
1242
Стартап Stealtho запустив краудфандингову кампанію свого першого продукту – незвичайних коліс для офісних стільців під назвою Caster Wheels.
Як запевняють творці новинки, колеса не дряпають ламінат, плитку або інші покриття, пише Ain.ua.
Caster Wheels зроблені з авіаційної сталі і поліуретану, а компанія пропонує довічну гарантію. Ще однією їх особливістю є підсвічування, досягнута за рахунок додавання люмінофора в еластичні елементи. Також заявлено, що Caster Wheels можуть легко переїжджати через розташовані на підлозі кабелі, не загрожуючи їх збереженню.
Мінімальна вартість набору з п’яти коліс, що надаються зі стандартним кріпленням (11 мм на 22 мм), становить $35. За додаткові $3 можна придбати ще два колеса з системою блокування. Найдорожчий з доступних на Kickstarter лотів обійдеться в $745 – це 25 наборів Stealtho Set (за колеса з блокуванням потрібно доплатити ще $75). За перший день після анонса кампанію підтримали понад 150 бекерів, а проект зібрав понад $7900 з $15 000. Збір коштів триватиме до 1 червня.
Продукт покликаний вирішити відразу кілька проблем: позбавити людей від незручності пересувань в сучасних кріслах, скоротити знос підлоги і збільшити термін експлуатації меблів.
У створенні Stealtho також взяла участь команда стартапу Concepter. Як розповів на своїй Facebook-сторінці співзасновник Concepter Влад Тисленко, творець Stealtho Віталій Саврига вже давно продає товари на Amazon. За словами Тисленка, Stealtho, в даний момент, “мабуть, проект, найбільш профінансований самими українцями”.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас