З індійської біржі криптовалюти викрали Bitcoin на $3,6 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З індійської біржі криптовалюти викрали Bitcoin на $3,6 млн

Фінтех і Картки
343
Представники криптовалютної біржі Coinsecure заявили про крадіжку на суму близько $3,6 млн. Про це повідомляє прес-служба біржі.
Так, було вкрадено 438 Bitcoin.
“Ми з жалем повідомляємо вам, що наші Bitcoin-фонди були зламані, і, схоже, криптовалюта була перекинута на адресу, яка знаходиться поза межами нашого контролю”, — йдеться в повідомленні.
За наявними даними, близько 438 Bitcoin були збережені в захищеному паролем віртуальному гаманці, невідомі особи “перевели в невідоме місце в Інтернеті”, повідомляє Reuters.
Керівництво біржі пообіцяло компенсувати втрати своїм клієнтам.
Участь у торгах на біржі Coinsecure щодня беруть понад 200 тис. користувачів.
Нагадаємо, курс криптовалюти Bitcoin вдень 12 квітня зріс приблизно на $1000 за 45 хвилин. В ході торгів криптовалюта опускалася до позначки в $6766, однак потім за дві години піднялася до $7 тис. і вже в межах 35 хвилин пробила позначку в $8 тис. До 16:30 за київським часом курс криптовалюти відкоригувався вниз до $7680.
Повільне зростання криптовалютного ринку відбувається на тлі негативних новин — повідомлення про посилення пов’язаного з криптовалютами регулювання в Китаї, Південній Кореї, США, Індії та інших країнах, гучних провалів і шахрайстві в ICO, повної заборони на рекламу криптовалют і ICO у Facebook, Google та інших соцмережах.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас