В Альфа-Мобайлі Україна можна погасити кредит з карти іншого банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Альфа-Мобайлі Україна можна погасити кредит з карти іншого банку

Особисті фінанси
100
Альфа-Банк Україна представив чергове оновлення мобільного додатку Альфа-Мобайл Україна.
Тепер користувачі додатку можуть безкоштовно погашати кредит з будь-яких карт українських банків. Таким чином, в Альфа-Мобайлі тепер можна погашати і кредитну карту, і кредит.
Для погашення потрібно заповнити інтуїтивно зрозумілі поля, вказавши дані карти для списання коштів, суму та ввівши одноразовий пароль. На підтвердження переказу клієнт отримує квитанцію про оплату. Погашення через Альфа-Мобайл Україна не потребує додаткових комісій.
Також у ході останнього оновлення чат буде доступний до авторизації, тобто до введення логіну та паролю. Таким чином, їм можуть скористатися як клієнти, так і не клієнти банку.
Крім того, на головній сторінці були об’єднані розділи карт і рахунків для простішого сприймання клієнтами. Також у новій версії головна сторінка стала працювати набагато швидше.
Для клієнтів створено легку веб-версію сервісу погашення кредитів та кредитних карт – «Альфа-Погашення» https://ap.alfabank.com.ua/. Сайт має адаптивний дизайн, споживає мінімум трафіку та працює на будь-якому смартфоні, планшеті або ноутбуці.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас