В "Київміськбуді" прокоментували нічний обстріл офісу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Київміськбуді" прокоментували нічний обстріл офісу

Кримінал
1931
ПрАТ “Холдингова компанія (ХК) “Київміськбуд”(Київ), один з найбільших забудовників України, вважає обстріл його центрального відділу продажів в ніч на 13 квітня проявом нечесної конкуренції.
“Київміськбуд” розцінює даний інцидент як прояв нечесної конкурентної боротьби. Спроби дестабілізувати холдинг безпосередньо пов’язані з бажанням порушити роботу, перетворивши його на пересічну будівельну організацію. Правління компанії запевняє, що зробить все можливе, щоб стабільність і розвиток найстарішого українського забудовника не постраждали”, – йдеться в повідомленні компанії.
За даними прес-служби “Київміськбуду”, в даний час його робота проходить в звичайному режимі. Справа перебуває на контролі у столичної поліції.
Як повідомлялося з посиланням на “Громадське”, будівлю “Київміськбуд” на вул. Омеляновича-Павленка 4/6 в Печерському районі Києва було обстріляно з ручного протитанкового гранатомета.
За даними поліції, вибух стався близько 2:00 п’ятниці. Постраждалих в результаті НП немає.
При огляді місця події встановлено пошкодження будівлі, в якому розміщений і відділ продажів “Київміськбуду”, і ресторан. Недалеко від місця події, через дорогу, виявлено відстріляний тубус від гранатомета зі стертими номерами.
Поліцейські, які відпрацювали прилеглу територію, вилучили запис з відеореєстратора, на якому зафіксовано момент пострілу, а також залишки вибухового пристрою, які будуть відправлені на експертизу.
Пізніше повідомлялося, що поліція кваліфікувала інцидент як “хуліганство”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас