Харківський "Завод Фрунзе" у 2017 р. збільшив чистий прибуток на 30% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Харківський "Завод Фрунзе" у 2017 р. збільшив чистий прибуток на 30%

Фондовий ринок
373
ПрАТ “Завод Фрунзе” (Харків), провідний в Україні виробник виробів з перфорованого металу і систем огорожі, в 2017 році отримав чистий прибуток у розмірі 69,64 млн грн, що на 30% більше, ніж в 2016 році.
Згідно з річним фінансовим звітом компанії в системі розкриття ДКЦПФР, її чистий дохід зріс на 38,7% – до 807,88 млн грн.
Частка експорту в загальному обсязі продажів склала 37%, при цьому розширилася географія поставок, продукція поставлялася, у тому числі в Німеччину та Австрію.
Серед основних клієнтів заводу в Україні – роздрібні мережі будівельних супермаркетів, машинобудівні заводи, агро- і будівельні компанії, підприємства з виробництва будматеріалів, сфери ЖКГ.
Серед найбільш значущих – українські Хорольський механічний завод, ПрАТ “Ельворті”, Бердянські жниварки, Харківський тракторний завод, супермаркети “Епіцентр К”, “Нова лінія”, німецька компанія Getreidetechnik.
Згідно зі звітом, в минулому році завод придбав автоматичну зварювальну лінію решіток за 24,55 млн грн, перфораційний прес “Брюк” за 18,8 млн грн, а в поточному році планує придбати, зокрема, зварювальну лінію за EUR1,42 млн, запустити другу фарбувальну лінію, налагодити випуск пористих настилів.
Завод їм. Фрунзе, заснований в 1885 році, випускає сита для сільгоспмашин, настилочні решітки, сітки і системи огорожі для будіндустрії, елементи міського середовища (кошика для сміття, лавки), складські стелажі та захисні системи картерів двигунів для автомобілів.
Підприємства мають розгалужену мережу представництв і філій в Україні та Росії, а також у Казахстані та на Близькому Сході (ОАЕ).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас