Долар США підвищується вперше за п'ять торгів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар США підвищується вперше за п'ять торгів

Валюта
563
Курс долара США в четвер демонструє підйом після зниження за підсумками чотирьох попередніх торгових сесій, повідомляє MarketWatch.
Геополітичні фактори залишаються в центрі уваги інвесторів, крім цього, вони оцінюють протокол березневого засідання Федеральної резервної системи (ФРС) США, опублікований в середу.
Євро торгується вдень в районі $1,2315 проти $1,2367 на закриття минулої сесії.
Вартість єдиної європейської валюти знаходиться в четвер в районі 131,99 єни в порівнянні з 132,07 єни в попередній день. Курс долара становить 107,19 єни проти 106,79 єни в середу.
Індекс ICE U. S. Dollar, що показує вартість долара США щодо шести основних світових валют, підвищився на 0,35%. Індикатор WSJ Dollar, що відслідковує динаміку курсу долара відносно 16 основних світових валют, збільшився на 0,23%.
Протокол засідання показав, що керівники Федрезерву обговорювали можливість прискорення темпів підвищення базової процентної ставки, відзначаючи впевненість в посиленні економічного зростання та інфляції в США. Більш того, вперше з часів фінансової кризи члени FOMC говорили про те, що кредитно-грошова політика, курс якої тривалий час є стимулюючим, з часом стане фактором, що стримує економічне зростання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас