Радабанк допомагає молодим підприємцям на Бізнес Хаб в Запоріжжі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Радабанк допомагає молодим підприємцям на Бізнес Хаб в Запоріжжі

Особисті фінанси
45
ПАТ «АБ «Радабанк» є офіційним партнером Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців Потенціал з початку 2018 року.
Спільними зусиллями Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців «Потенціал», Запорізької обласної федерації роботодавців та Запорізького обласного центру зайнятості була створена організація «Бізнес Хаб». Вона призначена для майбутніх підприємців, які починають свій бізнес. Основна мета – надати допомогу усім категоріям підприємців, в тому числі й надавати постійну підтримку в їх бізнесі, консультувати та регулярно проводити зустрічі з експертами на безкоштовній основі.
06.04.2018 р. був проведений один з тренінгів, на якому було детально розказано про оформлення документів, реєстрацію свого підприємства, про законодавчу базу й податкове законодавство, сучасні технології, «лайфхаки» у веденні бізнесу, охорони праці та багато іншого.
Заступник начальника Запорізької дирекції №2 Онишко Анастасія також була присутня на даному заході. Нею були озвучені правила та порядок відкриття поточних рахунків у банках, умови надання та обслуговування еквайринг-послуг, можливість кредитування, а також основні переваги співпраці з ПАТ «АБ «Радабанк».
Всі підприємці, які потребують допомоги можуть звертатися в Бізнес Хаб для отримання повного кейса-послуг. А також для підвищення рівня комунікації між владою, бізнесом і громадськістю. А Радабанк, у свою чергу, стане надійним фінансовим партнером у побудові бізнесу.
ПАТ «АБ «Радабанк» – Ваш Банк необмежених можливостей!
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас