Україна і Чилі відпрацьовують можливість організації співробітництва в космічній сфері — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна і Чилі відпрацьовують можливість організації співробітництва в космічній сфері

Технології&Авто
114
Як повідомила прес-служба Державного космічного агентства України (ДКАУ), потенціал двостороннього українсько-чилійського співробітництва в космічній сфері обговорювався під час переговорів голови ДКАУ Павла Дегтяренка із заступником міністра транспорту та зв’язку Памелою Гіді Масіас, яка курирує питання розвитку космічної галузі в Раді міністрів Чилі, що відбулися у рамках участі в роботі 20-ї міжнародної виставки оборонної та авіакосмічної техніки FIDAE-2018 (Чилі).
Як наголошується в повідомленні, проведені українською делегацією в рамках FIDAE-2018 зустрічі і переговори мали на меті розширення присутності українських підприємств на латиноамериканському ринку космічних товарів і послуг.
Крім двосторонніх зустрічей, в рамках участі в FIDAE-2018 делегація ДКАУ взяла участь у роботі IV космічної конференції “Космос як виклик для людства” з актуальних питань розвитку світової космічної діяльності та співпраці з країнами Латинської Америки.
До складу української делегації на виставці увійшли також представники ДП “КБ “Південне” (Дніпро).

Довідка Finance.ua:

  • Міжнародна FIDAE – найбільша виставка військової та аерокосмічної техніки в Латинській Америці.
  • За даними організаторів, у роботі FIDAE-2018, що відбувся 3-8 квітня в Сантьяго (Чилі), взяли участь 580 компаній і понад 600 делегацій із 60 країн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас