Голосуй за Уніка в конкурсі E-Awards 2018. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голосуй за Уніка в конкурсі E-Awards 2018.

Особисті фінанси
61
Страхова компанія «Уніка» вийшла у другий тур Всеукраїнського конкурсу Інтернет-проектів Ukrainian E-Commerce Awards 2018, у якому споживачі оберуть найкращих гравців ринку e-commerce.
Голосувати за Уніка
Цього року заявки на участь у конкурсі подали більш ніж 300 Інтернет-проектів, які працюють в Україні. В 2017 році бажаючих поборотися за нагороди було близько 200. Це свідчить про те, що галузь електронної комерції в Україні на стадії активного зростання: учасників стає більше, e-commerce стає більш професійним і активним.
За правилами конкурсу, 30 членів експертного журі — авторитетні діячі українського e-commerce бізнесу, інвестиційних та сервісних компаній — сформували short-листи номінантів для голосування споживачів (по 3 проекти в кожній з категорій).
Довідка
Ukrainian E-Commerce Awards – це незалежна професійна премія, що присуджується найкращим гравцям ринку e-commerce. Головна мета нагороди – створити силами галузевого співтовариства відзнаку, що гарантує кінцевому покупцеві надійність послуги і безпеку покупки. А також виділити неординарні досягнення гравців e-commerce в Україні за останній рік.
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас