ФГВФО виставив на продаж права вимоги за кредитом компанії-виробника будматеріалів за 83,4 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО виставив на продаж права вимоги за кредитом компанії-виробника будматеріалів за 83,4 млн гривень

Кредит&Депозит
150
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на продаж права вимоги за кредитом компанії-виробника будівельних виробів за 83,45 млн гривень.
Про це йдеться в повідомленні фонду.
24 квітня в системі ProZorro.Продажі відбудеться голландський аукціон з продажу прав вимоги за кредитами юридичної особи – виробника будівельних виробів (цілого спектру карнизів, багетів, фальшбалок і елементів фасадного декору).
При цьому в заставі банку – виробниче обладнання і нежитлові приміщення, в тому числі в центрі столиці.
Відзначається, що на аукціон активи банку “Хрещатик” виставляються з початковою ціною реалізації 83,45 млн гривень, але протягом дня торгів автоматично і покроково максимально ціна може знизитися до 16,69 млн гривень.
Одним лотом на торги виставлено права вимоги за двома кредитами.
Компанія-позичальник зареєстрована в Київі, не перебуває в стані припинення, веде активну господарську діяльність у сфері виробництва будівельних виробів з пластмас і має багаторічний досвід роботи на ринку оздоблювальних матеріалів в Україні та за її межами.
Загальна заборгованість за кредитами на початок березня цього року склала 83,45 млн гривень.
При цьому в заставі банку два нежитлові приміщення в Києві – площею 347 кв.м на вул. Саксаганського і площею 314 кв. м на вул. Саперно-Слобідській, а також – земельна ділянка, площею 5,2774 га, в Київській області, Обухівському районі, Підгірцевській сільраді.
Крім того, в забезпечення виконання зобов’язань за договорами були передані товари в обороті (декоративні вироби), основні засоби – обладнання для виробництва декоративних виробів, транспортний засіб (вантажний малотоннажний фургон) і цінні папери.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас