Долар стабільний у парі з євро і єною на тлі торгового протистояння США і Китаю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар стабільний у парі з євро і єною на тлі торгового протистояння США і Китаю

Валюта
133
Долар США в п’ятницю стабільний по відношенню до євро та єни на тлі торгового протистояння США і Китаю. Разом з тим єна і швейцарський франк дорожчають по відношенню практично до всіх інших валют у зв’язку з посиленим неприйняттям ризику і втечею в захисні активи.
Євро 6 квітня коштував $1,2234 у порівнянні з $1,2240 на закриття попередніх торгів у Нью-Йорку.
Курс долара до японської нацвалюти в п’ятницю склав 107,35 єни/$1 проти 107,39 напередодні, євро опустився на 0,1%, до 131,31 єни.
Президент США Дональд Трамп дав вказівку торговому представнику США Роберту Лайтхайзеру вивчити можливість розширення списку китайських товарів, оподатковуваних підвищеними ввізними митами, на $100 млрд на додаток до вже оголошених $50 млрд.
Міністерство торгівлі Китаю у відповідь пообіцяло ввести нові заходи, якщо Вашингтон розширить обмеження на ввезення китайських товарів в США.
Доларовий індекс ICE, що відслідковує динаміку американської нацвалюти в парах з валютами основних торгових партнерів (євро, єною, фунтом стерлінгів, швейцарським франком, шведською кроною і канадським доларом), підвищився на 0,1%.
У п’ятницю ринок Forex чекає виступу голови Федеральної резервної системи Джерома Пауелла, який повинен розповісти про економічний прогноз для США.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас