Україна потрапила до рейтингу найнебезпечніших країн для туризму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна потрапила до рейтингу найнебезпечніших країн для туризму

Світ
4082
Україна потрапила у Топ-20 найбільш небезпечних країн для туризму. Список країн публікується щорічно Всесвітнім економічним форумом. Найнебезпечнішою для туристів країною вважається Ангола. Вона займає 20 місце. Поряд з цим рейтингом, український МЗС склав власний, в якому назвав країни, що несуть небезпеку для українців.
Далі в зворотному порядку слідують Таїланд, Ямайка, Південна Африка, Гватемала, Чад, Бангладеш, Малі, Ліван, Філіппіни. Україна посіла 10 місце. Далі в списку слідують Сальвадор, Ємен і Колумбія. Про це повідомило видання The Independent.
У процесі формування рейтингу враховуються ризики, яким піддаються туристи і підприємства в цій країні і які пов’язані з безпекою та можливістю отримання серйозної шкоди для людей. Зокрема, оцінюється ступінь насильства і тероризму в країні. В процесі оцінки не враховуються дрібні злочини.
Положення України у рейтингу ВЕФ невипадкове, оскільки в останні кілька років у нашій країні відзначається зростання рівня організованої злочинності. Також збільшилася кількість злочинів, скоєних із застосуванням незаконної зброї.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас