Данилюк похвалився роботою онлайн-реєстру з відшкодування ПДВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Данилюк похвалився роботою онлайн-реєстру з відшкодування ПДВ

Казна та Політика
281
Відшкодування податку на додану вартість за минулий рік склало 127 млрд грн, незважаючи на всі труднощі і відмову визнавати податковий кредит в період тимчасового скасування системи блокування податкових накладних. Про це повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
Він написав, що на даний момент 90% заявок обробляються протягом 30 днів. Він пов’язав це досягнення з роботою онлайн-реєстру автоматичного відшкодування ПДВ, який був запущений рік тому.
Також Данилюк сказав, що наступним кроком Міністерства буде повернення старих заборгованостей. У відомстві знайшли вихід із ситуації, яким став закон №7518. У документі прописаний покроковий механізм для відшкодування заявок, внесених до тимчасового реєстру.
Нагадаємо, що в січні і лютому 2018 року платники податків отримали 23,6 млрд грн. Цей показник на 38,5% або на 6,5 млрд більший, ніж за аналогічний період 2017 року. Всього протягом січня і лютого в бюджет надійшло 36 млрд грн ПДВ. Сума надходжень перевищила минулорічні показники на 604,7 млн ​​грн.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас