Омелян заперечує ймовірність ризиків для початку роботи Ryanair в аеропорту "Бориспіль" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян заперечує ймовірність ризиків для початку роботи Ryanair в аеропорту "Бориспіль"

Фондовий ринок
299
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заперечує ймовірність будь-яких ризиків для початку роботи ірландської лоу-кост авіакомпанії Ryanair в міжнародному аеропорту “Бориспіль” (Київ).
Про це міністр повідомив агентству “Інтерфакс-Україна”, коментуючи висловлювання глави аеропорту Павла Рябікіна.
“Все буде добре”, – коротко сказав глава Мінінфраструктури.
Раніше П.Рябікін в інтерв’ю виданню “Ліга.Бізнес”, зокрема, прогнозував, що часові проміжки, які вказує ірландська авіакомпанія в системі продажів як час вильоту з “Борисполя”, їм надані бути не можуть, оскільки вони збігаються з періодами ранкових і вечірніх пікових розльотів. Більше того, за його словами, Ryanair ще не подав запит до аеропорту про слоти.
П.Рябікін також сказав, що у Ryanair є тільки два варіанти: нарощувати кількість рейсів до 15 і літати в зручний час з терміналу “F” або погоджуватися на час, наданий аеропортом, оскільки прилітаючи в пікові години, вони створять в аеропорту колапс і літаки фізично не зможуть прилетіти і відлетіти за бажані ними 35 хвилин.
“Їм доведеться простоювати дві години, тому що потрібно буде чекати вільного автобуса, гейту, стоянки тощо”, – сказав він.

Довідка Finance.ua: 
  • Ryanair з другої спроби має намір у жовтні 2018 року запустити рейси по 10 напрямах з Києва і по п’яти зі Львова: з Києва до Барселони (чотири рейси на тиждень), в Братиславу і Вроцлав (по три), Варшаву (чотири), Краків (три), Познань і Гданськ (по два), Вільнюс і Стокгольм (по три), Лондон (п’ять); зі Львова до Кракова (три), Варшави (три), Дюссельдорфа (три), Меммінгена (два) і Лондона (три).

За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас