Австралія змінює правила регулювання криптовалютних бірж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Австралія змінює правила регулювання криптовалютних бірж

Фінтех і Картки
342
З 3 квітня криптовалютні біржі Австралії мають дотримуватися нових правил, що спрямовані на боротьбу з відмиванням грошей і фінансуванням тероризму (сфера AML/CTF).
Австралійський звітно-аналітичний центр транзакцій (AUSTRAC) опублікував на своєму веб-сайті нові зобов’язання станом на 3 квітня.
З 3 квітня 2018 року біржа повинна відповідати новим критеріям, які включають в себе: реєстрацію в агентстві, прийняття і виконання програми AML/CTF, верифікацію користувачів, а також надання звітів про всі підозрілі дії на біржі і транзакції з використанням валюти в розмірі 10 000 австралійських доларів (7700 долл. США) і більше.
Дані мають зберігатися біржею протягом семи років.
Проти незареєстрованих криптовалютних бірж вводяться штрафи і кримінальна відповідальність за незаконну діяльність.
З огляду на те, що розгляд заявки на реєстрацію криптовалютних бірж потребує часу, домовленість дозволить існуючим платформам продовжувати надавати свої послуги, проте вони зобов’язані пройти процес реєстрації до 14 травня.
З метою боротьби з незаконним використанням криптовалют Сенат Австралії схвалив законопроект про обов’язкове ліцензування криптовалютних бірж на початку грудня 2017 року. Законопроект також надав Austrac повний контроль над криптовалютними біржами.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас