Fujifilm купить два підрозділи за $800 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fujifilm купить два підрозділи за $800 мільйонів

Фондовий ринок
250
Fujifilm Holdings заявила про намір купити два біотехнологічні підрозділи японського конгломерату JXTG Holdings Inc приблизно за $800 млн. У зв’язку з планами розширити бізнес у сфері охорони здоров’я
Fujifilm прагне до розширення присутності на ринку медичних послуг за рахунок купівлі підприємств, що беруть участь у регенеративній медицині й фармацевтиці.
Японська компанія планує збільшити масштаби існуючого фотокопіювального бізнесу за допомогою запланованого придбання за $6,1 млрд. корпорації Xerox.
Попередні угоди Fujifilm включають купівлю біотехнологічної фірми Cellular Dynamics International Inc із США.
Fujifilm повідомила про плани завершити до червня цього року угоду з придбання всіх акцій в двох підрозділах JXTG з культивування клітин – в медичній лабораторії Irvine Scientific Sales Co, що базується в Санта-Ані (Каліфорнія), і IS Japan Co.
Гендиректор Fujifilm Сігетака Коморі висловив упевненість в тому, що компанія подолає протидію угоді з придбання Xerox з боку Карла Айкана і Дарвіна Дісона, акціонерів-активістів, які володіють в цілому більше ніж 10% американської фірми і закликають інших акціонерів виступити проти злиття.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас