Курс долара США слабко знижується до євро та єни в середу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Курс долара США слабко знижується до євро та єни в середу

Валюта
334
Курс долара США слабко знижується під час азіатської сесії в середу на тлі різноспрямованих факторів, які впливають на вартість американської нацвалюти.
Євро торгується вранці в районі $1,2273 проти $1,2270 на закриття минулої сесії.
Вартість єдиної європейської валюти знаходиться в середу в районі 130,77 єни в порівнянні з 130,82 єни в попередній день. Курс долара становить 106,56 єни проти 106,61 єни у вівторок.
Індекс ICE U. S. Dollar, що показує вартість долара США щодо шести основних світових валют, знизився на 0,07%. Індикатор WSJ Dollar, що відслідковує динаміку курсу долара відносно 16 основних світових валют, зменшився на 0,04%.
Головний валютний аналітик Saxo Bank Джон Харді зазначає, що нервозність фондових ринків не передалася валютним трейдерам. “Якщо коротко, то акції “впадають в істерику”, а інші класи активів просто спостерігають за цим з боку з деяким побоюванням, – вважає він. – Можливо, більш сильній реакції валютних ринків запобігає той факт, що долар США зазнає дії протилежних сил, через що важко розробити сценарій для даної валюти”.
Основна увага на цьому тижні буде прикута до п’ятничної публікації даних про стан ринку праці США в березні. Згідно із середнім прогнозом аналітиків, кількість робочих місць в економіці зросла на 175 тис. після підвищення на 313 тис. в лютому, при цьому рівень безробіття опустився до 4% з 4,1%, повідомляє MarketWatch.
“Долар США торгується у вузькому діапазоні протягом кількох тижнів після того, як зупинилася значна корекція з початку 2017 року. Учасники ринку вивчають питання, долар знецінився сильніше, ніж мав, враховуючи раніше позитивні фундаментальні фактори”, – повідомляється в звіті аналітика Forex.com Фовада Разакзада.
“В даний момент підтримка з боку сильних очікувань подальшого посилення грошово-кредитної політики ФРС компенсується постійним політичним тиском і невизначеностями щодо глобальної торгівлі. Достатня сила конкурентних валют, включаючи євро та єну, також сприяє збереженню тиску на долар, у той час як слабкість сировинних валют надає йому підтримку”, – зазначає експерт.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас