Виплата СГ "ТАС" за пошкоджену Toyota перевищила 260 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виплата СГ "ТАС" за пошкоджену Toyota перевищила 260 тис. грн

Особисті фінанси
43
Страхова подія із застрахованим за договором «Зелений коридор» автомобілем Toyota Camry сталася на виїзді з Рівного.
На дорозі автівку клієнта СГ «ТАС» несподівано «підрізав» інший транспортний засіб. Щоб уникнути зіткнення, водій Toyota був вимушений різко вивернути кермо, однак не врахував дорожню обстановку й авто врізалося в огорожу. В результаті аварії застрахована машина зазначала значних пошкоджень, зокрема, передньої частини. Так, в ДТП було розбито решітку радіатора та фари, деформовано бампер та крило.
Згідно з висновками експертів, обсяг збитків, заподіяних клієнтові Страхової групи «ТАС» внаслідок аварії, склав 260 150 грн. Саме цю суму страховик, виконуючи свої зобов‘язання за договором КАСКО, й перерахував на рахунок СТО, де здійснюватиметься ремонт застрахованої автівки.
Нагадаємо, договір страхування наземного транспорту «Зелений коридор» є унікальним страховим продуктом СГ «ТАС», що передбачає покриття максимального переліку страхових ризиків, нульову франшизу та низку корисних та цікавих для автовласників опцій. Зокрема йдеться про наявність додаткового сервісу «Допомога в дорозі», що включає в себе організацію страховиком технічної допомоги за необхідності, в тому числі виклик евакуатора, екстрених служб, таксі, а також замовлення квитків, бронювання номеру в готелі, забезпечення навігації в дорозі тощо.
Сума збитку в рамках договору Зелений коридор визначається за рахунками СТО, при цьому страхові виплати в разі пошкодження скляних елементів, зовнішніх освітлювальних приборів, дзеркал та лакофарбового покриття авто здійснюються СГ «ТАС» без надання страхувальником довідок компетентних органів.
Слід додати, що строки здійснення страхових виплат за договором є мінімальними і становлять від 5 до 25 днів в залежності від специфіки страхового випадку.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас