Вперше в Україні — кредит під заставу криптовалюти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вперше в Україні — кредит під заставу криптовалюти

Особисті фінанси
295
Фінансова компанія «Легкі гроші» відкрила унікальний для України напрям — кріптозайм. Нова послуга дає можливість отримати готівку під заставу криптовалюти на суму від 3000 грн. терміном від 14 днів до 1 року. Крім отримання фіатних грошей, цікавою особливістю є те, що ви можете заробляти на різниці вартості криптовалюти.
«Припустимо, вам терміново потрібні гроші, і не залишається нічого, як продати частину тяжкою працею намайненої або купленої для інвестиційного заробітку криптовалюти. З кріптозаймом ви не втрачаєте свої заощадження, отримуючи готівку, і можете далі заробляти на них. Якщо криптовалюта подешевшає — вважайте, ви вдало її продали, якщо подорожчала — добре заробили» — керівник напрямку Кріптозайм, Антон Хольченков.
Послуга кріптозайма може бути корисною і бізнесменам з відмінно структурованим бізнесом і добре налагодженим пасивним доходом. У вас є криптовалюта, на якій ви хочете заробити, і як будь-який інвестор ви розумієте, що ризики потрібно хеджувати. Компанія «Легкі гроші» дає вам до 80% від вартості активу готівкою, і ви стаєте щасливим власником фіатних грошей і криптовалюти одночасно. Волатильність на ринку може більше вас не турбувати. Заробляти таким чином — це зручно, надійно і вигідно.
Для тих, хто шукає спосіб безповоротно продати криптовалюту, кріптозайм — кращий варіант. Для продажу існують онлайн обмінники і біржі з можливістю виведення грошей на карту, але є один нюанс — комісія від 3% до 10% в залежності від обраного вами сервісу. Кріптозайм дозволяє отримати готівку без комісій.
Компанія «Легкі гроші» укладає з вами договір, де максимально чітко описані обов’язки і права суб’єктів договору. Спеціально для кожного клієнта компанія створює окремий гаманець, на який відправляється застава. Ви можете відстежити рух валют в гаманці. Зі свого боку компанія забезпечує всі необхідні автоматичні процеси. З їх допомогою встановлюються дві події, при настанні яких, може бути реалізована застава. А саме, просадка ціни на обумовлений відсоток і дата закінчення дії договору.
Контакти:
+38 (057) 751-05-81
cryptoloan@fincompanylg.com
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас