Колишній співробітник Microsoft розповів, через що провалилася Windows Phone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колишній співробітник Microsoft розповів, через що провалилася Windows Phone

Фондовий ринок
4242
Брендон Уотсон, старший директор з Windows Phone в період з березня 2010 року по лютий 2012 року, який відповідав за управління продуктами та платформою для розробників, розповів, чому насправді мобільна операційна система Microsoft не змогла стати популярною. За його словами, у всьому винні мобільні оператори і виробники пристроїв.
У соціальній мережі Twitter між колишнім співробітником Microsoft і Аланом Менделевичем, засновником компанії AdDuplex, що займалася кросплатформним просуванням ігор і додатків для Windows Phone, зав’язалася суперечка. Алан вважає, що причиною провалу мобільної платформи Microsoft є недостатня увага компанії до кількості доступного софту. Брендон Уотсон з цим твердженням не погодився.
«Windows Phone помер, тому що було майже неможливо перемогти Google або Apple без підтримки мобільних операторів та виробників смартфонів», — заявив Брендон Уотсон.
Зазначимо, що наприкінці минулого року відомий видавець мобільних ігор розкритикував підхід Microsoft до співпраці з розробниками, які були готові підтримати мобільну версію Windows.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас