Електричні кросовери SF Motors обіцяють потужність в 1000 «коней» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електричні кросовери SF Motors обіцяють потужність в 1000 «коней»

Технології&Авто
605
Компанія SF Motors, американський підрозділ китайської Sokon, представила свої перші повністю електричні автомобілі — моделі SF5 і SF7.
Обидві новинки відносяться до сімейства кросоверів. При цьому SF5 — це средньорозмірна модель, а SF7 — повнорозмірна. Передбачається, що автомобілі зможуть скласти конкуренцію електрокару Tesla Model X.
Повідомляється, що кросовери наділені пропрієтарною силовою установкою. Вона забезпечує потужність на рівні 1000 кінських сил. Заявлений розгін з 0 до 100 км/год становить менше трьох секунд. Таким чином, за динамікою машини порівнянні з найпотужнішою версією Tesla Model X.
Для електрокарів розроблено покращений блок акумуляторних батарей. Стверджується, що він забезпечує запас ходу приблизно в 500 км на одній зарядці. Для підвищення ефективності витрати енергії служить пропрієтарна система управління. Крім того, використовується «унікальна механічна структура».
Попередні замовлення на модель SF5 почнуть прийматися в кінці поточного року. Поставки планується організувати в 2019-му. Модифікація SF7 стане доступна пізніше. Ціни поки що не розкриваються.
За матеріалами:
Engadget
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас