Кіберзлочинці викрали особисті дані користувачів популярного в світі мобільного додатка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кіберзлочинці викрали особисті дані користувачів популярного в світі мобільного додатка

Кримінал
1024
Найбільший в США виробник спортивного одягу і аксесуарів Under Armour Inc повідомив, що хакери зламали 150 млн акаунтів популярного мобільного додатка для дієти і фітнесу MyFitnessPal. Атака відбулася ще в лютому, але тільки зараз компанія про це поінформувала, що відразу ж спровокувало падіння її акцій на 3%.
Кіберзлочинцям вдалося отримати доступ до імен користувачів акаунтів, адрес їхніх електронних скриньок та паролів, але не вдалося роздобути номери соціального страхування, номери водійських ліцензій і дані платіжних карток, – повідомляє Reuters.
Компанія Under Armour Inc вже попередила користувачів про інцидент і попросила їх поміняти паролі в додатку. «Ми продовжуємо стежити за підозрілою діяльністю і координувати свої дії з правоохоронними органами», – сказали в компанії, додавши, що зміцнюють системи, які виявляють і запобігають несанкціонованому доступу до особистих даних користувачів.
Згідно з інформацією SecurityScorecard, це найбільший витік персональних даних в поточному році і один з п’яти найбільших за останні кілька років. Більші зломи включають витік 3 млрд облікових записів Yahoo в 2013 році, 412 млн акаунтів користувачів сайтів для дорослих, якими управляє заснована в Каліфорнії компанія FriendFinder Networks Inc в 2016 році і атака на 83 млн клієнтів JPMorgan Chase в 2014 році.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас