Названа дата, з якої почнуть поетапне відключення аналогового телебачення в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названа дата, з якої почнуть поетапне відключення аналогового телебачення в Україні

Технології&Авто
1463
Кабінет міністрів прийняв рішення про поетапне відключення аналогового телебачення з України з 1 липня цього року з метою забезпечення інформаційної безпеки країни, повідомляє прес-служба уряду.
Як пише “Сегодня”, відповідну постанову було прийнято з урахуванням рішення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про затвердження Плану поетапного виключення аналогового телерадіомовлення.
Зазначається, що відповідним рішенням уряду “Про внесення зміни до розділу I Плану використання радіочастотного ресурсу України” продовжено термін використання радіотехнології “Аналогове телебачення”.
“Ухвалення цього рішення забезпечить безперервність телерадіомовлення на всій території України і конституційне право громадян на безперешкодне отримання інформації”, – йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, відключення аналогового мовлення в Україні переносилося вже не раз. Спочатку технологія мала відійти в історію ще в 2015 році. Пізніше терміни змістили на 30 червня 2017 року, а після цього до 30 червня 2018 року.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас