Всі 150 примірників електричного гіперкара розкупили за три тижні (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Всі 150 примірників електричного гіперкара розкупили за три тижні (відео)

Технології&Авто
1255
З моменту анонсу електричного гіперкара Rimac C_Two (Concept_Two) пройшло всього три тижні, а хорватський виробник елітних електромобілів встиг розпродати всі 150 екземплярів, запланованих до виробництва. І це притім, що вартість одного Rimac C_Two в початковій конфігурації становить $2,1 млн, а типовий покупець додавав опцій ще на $600 тиc., тобто кожен гіперкар в середньому коштував $2,7 млн.
Для ясності зауважимо, що мова йде про передзамовлення, позаяк серійне виробництво Rimac C_Two стартує тільки в 2020 році. Однак в даному сегменті автомобілів не прийнято відмовлятися від планів на купівлю, бо вартість настільки ексклюзивних моделей з часом тільки зростає, що може бути непоганим вкладенням коштів при наявності вільних фінансових ресурсів.

Інформацію про хід попередніх продажів озвучив глава відділу продажів Rimac Кресо Корич (Kreso Coric) під час інтерв’ю на стенді компанії на Нью-Йоркському автосалоні. Він також зазначив, що в середньому кожен покупець вибрав додаткових опцій на суму $615,300 тис., довівши фінальну вартість до позначки $2,7 млн.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас