У складі правління ПАТ "Сбербанк" відбулися зміни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У складі правління ПАТ "Сбербанк" відбулися зміни

Казна та Політика
137
28 березня 2018 року, м. Київ — Рішенням Наглядової ради ПАТ “Сбербанк” в структурі Правління ПАТ “Сбербанк” відбулися зміни – до оновленого складу Правління увійшли Денис Гарасюта, Єгор Калашников та Світлана Принада.
Денис Гарасюта розпочав свою діяльність у банківському секторі у 2003 році. В 2006-2012 рр. обіймав посаду керівника департаменту Кредитних карток в ПриватБанку. В ПАТ “Сбербанк” працює з 2012 року, очолює Департамент продажів роздрібного та малого бізнесу.
Єгор Калашников в ПАТ “Сбербанк” курує корпоративний бізнес. Досвід роботи в банківській сфері 14 років, з них більше ніж 8 років – в стратегічному банківському менеджменті в Центрі компетенцій розвитку банку ПАТ «Дочірній банк Сбербанку Росії». До приходу в Сбербанк обіймав керівні посади в комерційних та державних структурах.
Світлана Принада в ПАТ “Сбербанк” відповідає за діяльність бізнес-лінії «Управління ризиками». Була призначена на посаду керівника Управління ризиками в лютому 2018 року. Світлана має великий досвід у сфері ризик-менеджменту в банках.
За матеріалами:
Сбербанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас